Jack3d

Jack3dJack3d från tillverkaren USPlabs har varit världens populäraste PWO ända sedan den lanserades 2010 men är sedan den 4;e september 2012 olaglig i Sverige på grund av ingrediensen DMAA som klassificerats som hälsofarlig vara av den svenska regeringen. Jack3d har vunnit första pris hos bodybuilding.com flera år i rad som årets bästa pre-workout produkt. Jack3d är grymt prisvärt och packat med effekt. Synd bara på lagstiftningen.

Köpa

Den ursprungliga Jack3d går inte längre att köpa i Sverige då den är olaglig men lyckligtvis så finns efterföljaren Jack3d Advanced tillgänglig i handeln för den som vill ha liknande effekt i lagligt format. Köp Jack3d Advanced här.

Innehåll

Portionsstorlek: 5.55 gram (1 skopa)
Portioner per förpackning: 45

Proprietary blend (4145 mg per skopa): Arginin alfa-ketoglutarat (AAKG), kreatin monohydrat, beta alanin, koffein, 1,3 dimetylamylamin (geraniumolja) och Schizandrol A.
Övrigt (1405 mg per skopa): Citronsyra, naturliga smakämnen, Acesulfame-K, sukralos, vegetabilisk stearat, silikondioxid, druvskalsextrakt och fukt.

Doping

Jack3d är dopingklassad vid tävling men ej vid träning. Det är ingrediensen DMAA som ligger till grund för detta. DMAA kan spåras i urinen i upp till 7 dagar efter avslutat bruk.

Effekt

Ger riktigt bra stim och pump tack vare ökad muskelcellvolym, kväveoxidnivåer samt stimulantians synergistiska effekt.

Recensioner

Lämna in din recension nedan. Sätt betyg 1-5. Vilken effekt gav Jack3d? Hur bra är den jämfört med andra PWOs? Hur var smaken?